Vérfarkasok

Vérfarkasok

Hozz√°sz√≥l√°sSzerzŇĎ: Alyara » 2020.04.04. 18:19

A Vérfarkasokról

A Hold gyermekei ŇĎk, akik test√ľket egy fenevaddal osztj√°k meg. Sokan valaha emberek voltak, de ez semmin nem v√°ltoztat. Embers√©gesebbek a v√°mp√≠rokn√°l, mert tal√°n jobban k√∂tŇĎdnek gy√∂kereikhez, persze k√∂zt√ľk is vannak sz√∂rnyetegek. √Člnek, ver a sz√≠v√ľk. A test√ľk melegebb egy ember√©n√©l, mert folytonos l√°zban √©g az √°tv√°ltoz√°s miatt. Ahogy egyre k√∂zeledik a telihold, a testhŇĎm√©rs√©klet√ľk is nŇĎ, √©s egyre zavartabb√° v√°lnak. B√°rmikor k√©pesek az √°tv√°ltoz√°sra, de teliholdkor k√©nytelenek. Az ez√ľst cs√ļnya sebeket ejt rajtuk, mert valami√©rt allergi√°sak r√°. K√©t fajt√°juk van: a sz√ľletett √©s aki k√©sŇĎbb v√°lt farkasemberr√©. A farkasoknak k√©t alakjuk van: a hibrid f√©lig-farkas f√©lig emberi l√©t, amiben mindk√©t fajn√°l erŇĎsebbek, gyorsabbak √©s jobbak az √©rz√©kszerveik is, azt√°n van a rendes farkasalak.

Nem halhatatlanok, annyit élnek, mint egy átlagos ember, csak ellenállóbbak a betegségekre, és sokkal gyorsabban gyógyulnak náluk.

A V√©rfarkasok a legend√°k szerint a hatalomra √©hes V√©rk√∂nny gyermekei csak√ļgy, mint a V√°mp√≠rok. Term√©szet√ľkbŇĎl ad√≥d√≥an azonban a Farkasok a Term√©szetet √©s Gai√°t - ha √ļgy tetszik, Danut - tisztelik, √©s mindent elk√∂vetnek ŇĎsanyjuk √©s t√°voli testv√©reik, azaz V√©rk√∂nny √©s a V√°m√≠prok ellen.

A Bentlakó Farkasról

A fel√©bredŇĎ farkas-√©n az √°tker√ľltekn√©l alkothat k√ľl√∂n szem√©lyis√©get. Teh√°t a v√©rfarkasaink nyugodtan kezdhetik kettŇĎs szem√©lyis√©ggel a j√°t√©kot, de fontosnak tartjuk jelezni nekik, hogy t√∂rekedjenek arra, hogy a szem√©lyis√©gek, amennyiben nem sz√∂ges ellent√©tei egym√°snak, p√°r h√≥nap IN-es j√°t√©k ut√°n (vagyis j√°t√©kban max p√°r h√≥nap eltelte ut√°n) √∂sszeolvadjanak, megszŇĪnjenek. T√ļl ellent√©tes szem√©lyis√©gekn√©l ez t√∂bb ideig tarthat, vagy egy√°ltal√°n nem t√∂rt√©nik meg, ebben az esetben pedig az ŇĎr√ľlet kij√°tsz√°sa remek opci√≥. H√°tr√°nya, hogy a karakter egy idŇĎ ut√°n j√°tszhatatlann√° v√°lik. Amennyiben a k√©t szem√©lyis√©g hasonl√≥, az √∂sszeolvad√°s egy-k√©t h√©ten bel√ľl is lej√°tszhat√≥. Harmadik opci√≥, ha egyik, vagy m√°sik szem√©lyis√©g ki√≠rtja a m√°sikat. Ez esetben is egy marad.

Term√©szetesen ha a farkas-√©n nem olyan domin√°ns, vagyis nem besz√©l, csup√°n az √∂szt√∂n√∂ket testes√≠ti meg, vagy indul√°sk√©pp egyetlen szem√©lyis√©ggel b√≠r a karakter, azt hossz√ļ t√°von is t√∂k√©letesen elfogadhat√≥nak tartjuk.

ElŇĎny√∂k

ErŇĎ. Hibrid alakban k√©tszer olyan erŇĎsek, mint egy ember.

Gyorsaság. Hibrid alakban másfélszer olyan gyorsak, mint egy átlagos ember.

Regeneráció. A sebeik szintén másfélszer olyan gyorsan gyógyulnak minden alakban.

Falka. Egy v√©rfarkas sosem egyed√ľl vad√°szik.

H√°tr√°nyok

Egy emberi arcot viselŇĎ v√©rfarkas √©ppen olyan erŇĎs, mint egy hasonl√≥ testfel√©p√≠t√©sŇĪ ember, illetve ugyanolyan gyors.

Az ez√ľst cs√ļnya sebeket ejt rajtuk, amik m√©g ann√°l is lassabban gy√≥gyulnak be, mint egy ember sebei, r√°ad√°sul a nyomuk √∂r√∂kre megmarad.

A v√°mp√≠rharap√°s m√©rgezŇĎ valamilyen szinten a farkasokra. Heves v√°ltoz√°sra k√©nyszer√≠ti ŇĎket, olyan k√©t perc alatt elm√ļlik a hat√°sa, de addig sz√∂rnyŇĪ k√≠nokat okoz.

Teliholdkor k√©nytelen √°tv√°ltozni, illetve egy√ľtt kell √©lni√ľk √∂szt√∂nl√©ny√ľkkel, a benn√ľk lakoz√≥ fenevaddal.

Az Utódokról

A V√©rfarkas csak akkor tud sz√ľletni, ha mindk√©t sz√ľlŇĎje V√©rfarkas.

Az √Ātv√°ltoz√°sr√≥l

Vagy farkasnak sz√ľletsz, vagy egy teliholdkor √°tv√°ltozott farkas megharap √©s a k√∂vetkezŇĎ teliholdkor te is bund√°t n√∂vesztesz.

Negyedik szintŇĪ v√©rfarkasok k√©pesek csak erre, √©s kiz√°r√≥lag haland√≥ kaphatja el a k√≥rt! Teh√°t vad√°sz vagy ember!!

√Čletkorukr√≥l

A v√©rfarkasok alapvetŇĎen annyit √©lnek, mint az emberek, hab√°r vad √©s erŇĎszakos √©letm√≥djuk miatt gyakrabban t√∂rt√©nnek balesetek vel√ľk, a hal√°lig tart√≥ p√°rharcok is h√©tk√∂znapiak. Korukat jelentŇĎsen meg tudja hosszabb√≠tani magas regener√°ci√≥ k√©pess√©g√ľk. Norm√°l esetben pont annyit √©lhetnek mint egy ember, hab√°r lassabban √∂regszenek: egy v√©rfarkas ak√°r m√©g hetven √©vesen is el√©g fitt, ut√°na viszont gyorsabb a le√©p√ľl√©s, √©s k√∂r√ľlbel√ľl a sz√°z √©ves farkas az, aki m√°r v√©ns√©gnek sz√°m√≠t.

A J√°t√©kt√©rrŇĎl

A V√©rfarkasok Bloosxban, a Hold v√°ros√°ban √©lnek, rangjaik a k√∂vetkezŇĎk:

  1. Kölyök
  2. Suhanc
  3. Falkatag
  4. Domin√°ns
  5. Alfa
Alyara
Adminisztr√°tor
Adminisztr√°tor
 
Hozzászólások: 35
Csatlakozott: 2020.03.28. 17:07

Vissza: Fajok

Ki van itt

Jelenl√©vŇĎ f√≥rumuz√≥k: nincs regisztr√°lt felhaszn√°l√≥