Angyalok

Angyalok

Hozz√°sz√≥l√°sSzerzŇĎ: Alyara » 2020.04.04. 20:32

Az Angyalokról magukról az alábbi linken tudsz olvasni.

Angyal képességek

- Gyógyítás
Az angyalok term√©szet√ľkbŇĎl ad√≥d√≥an k√©pesek r√°, hogy az isteni harm√≥nia f√©ny√©ben megf√ľr√∂sztve a s√©r√ľlt testet √ļjra eg√©ssz√© tegy√©k azt.
Min√©l t√∂bb energi√°t fektetsz gy√≥gy√≠t√°sba, ann√°l t√∂bb pihen√©sre van sz√ľks√©ged. Kiv√©tel, ha isteni k√∂zegben √©s/vagy helysz√≠nen gy√≥gy√≠tasz.
1p: Kisebb és közepes sebek.
2p: Nagyobb s√©r√ľl√©sek, t√∂bb s√ļlyos s√©r√ľl√©s gy√≥gy√≠t√°sa.
3p: Halálos sebek gyógyítása.
4p: T√∂bb, max. szintednek megfelelŇĎ szem√©ly teljes gy√≥gy√≠t√°sa.
5p: Egy eg√©sz v√°ros meggy√≥gy√≠t√°sa. (4. szinttŇĎl)

- Felt√°maszt√°s
Ez a k√©pess√©g isteni eredete miatt nem minŇĎs√ľl a M√°giahaszn√°l√≥k √°ltal gyakorolt nekromanti√°nak.
Ha el√©rted a 3. szintet, el√©rhetŇĎv√© v√°lik ez a k√©pess√©g.
Az angyalok a lelk√ľk egy darabj√°t lehelik a holt testbe, √©s a l√©lekdarabb√≥l sz√ľletik √ļjj√° a halott szellem. Min√©l r√©gebb √≥ta halott valaki, ann√°l nagyobb l√©lekdarab sz√ľks√©ges. √ćgy fenn√°ll az angyal sz√°m√°ra tudata √©s j√≥zan esz√©nek elveszt√©s√©nek vesz√©lye, melyet sehogy sem lehet meggy√≥gy√≠tani. Lelk√©vel egy√ľtt az angyal elvesz√≠theti eml√©keit, v√©gsŇĎ soron angyali mivolt√°t, √©s haland√≥v√° v√°lhat. Az ily m√≥don kitasz√≠tott angyalok meghalhatnak, de hal√°luk ut√°n nem v√°lhatnak lid√©rcc√©.
6p: Halottak (egyszerre maximum a szintednek megfelelŇĎ) f√∂lt√°maszt√°sa.
10p: Holtak √©breszt√©se: sz√°z b√°rmilyen r√©gi halottat teljesen f√∂lt√°maszt, minden (ŇĎr√°juk val√≥) mell√©khat√°s n√©lk√ľl. A lelkednek ez f√°jni fog, de a tested nem f√°rad ki annyira, mintha egyes√©vel ‚Äěmenn√©l rajtuk v√©gig‚ÄĚ.
30p: √ćt√©let nap - Minden holt f√∂lt√°mad, ki valaha is meghalt, √©s mindenki √ļjfent haland√≥ lesz, aki valaha az volt. √Ām ehhez akkora energia √©s annyi l√©lek kell, hogy a teljes angyal √©s d√©mont√°rsadalom elpusztul mindazokkal egy√ľtt, akik a lelk√ľket aj√°nlottak fel nekik.

- Fegyver
Az √©teri energi√°t fegyverk√©nt haszn√°lhatod. Hogy ez l√°ngk√©nt, puszt√≠t√≥-tiszt√≠t√≥ f√©nyk√©nt, vagy izz√≥ energiamezŇĎk√©nt jelenik meg, angyalonk√©nt v√°ltozik.
1p: Egy kezedben tartott közelharci fegyvert látható energiával övezhetsz. Mérete korlátozott, legfeljebb akkora lehet, amit az angyal két kézzel könnyedén forgatni bír.
2p: M√°r nem kell fizikai fegyver, a tiszta energi√°b√≥l tudsz fegyvert alkotni, ami eltŇĪnik, ha elengeded.
3p: Már távolsági fegyvert (pl nyílpuska vagy golyóbis lehet, de pisztoly, gépfegyver, vagy más, modern eszköz nem) alkothatsz az energiából.
4p: M√°r fognod sem kell a k√∂zelharci fegyveredet, gondolataiddal ir√°ny√≠thatod. Egyszerre ak√°r t√∂bb ilyen fegyvered is lehet (max Tsz sz√°m√ļ), vagy k√©pes vagy korl√°tozott (max h√°znyi) ter√ľletre hat√≥, puszt√≠t√≥ t√°mad√°st l√©trehozni (pl tŇĪzesŇĎ).
5p: Egy √©teri energi√°b√≥l alkotott angyalharcos jelenik meg h√≠v√°sodra √©s seg√≠t a harcodban. (3-as szintŇĪ jk-nak felel meg a harcos.)
6p: Egy sz√°z m√©ter sugar√ļ k√∂rben √©teri energi√°val elpuszt√≠tasz mindent magad k√∂r√ľl.

- Mennyek hangja
1p: Boldogs√°ghimnusz: A haland√≥kat t√ļlvil√°gi b√©ke t√∂lti el.
2p: Beszéd a fajtársakkal: Telepatikus kommunikáció, ami bármekkora távolságot átível.
3p: A Mennyek d√ľhe: D√∂rgedelmes sz√≥zat, amit hallva a haland√≥k t√©rdre rogynak, gyakran el√°julnak. (Arkangyalnak kell lenni hozz√° legal√°bb)
4p: Sugallat: elegendŇĎ gondolnod r√°, a szemed elŇĎtt l√©vŇĎ haland√≥ k√©sztet√©st √©rez valamire. (B√°nj angyalhoz m√©lt√≥an ezzel a k√©pess√©ggel!)
5p: Megsz√°ll√°s: Transzform√°ci√≥ 3p kell hozz√°, ugyanis √©teri alakban k√©pes vagy teljesen √°titatni a haland√≥t a szem√©lyis√©geddel, l√©nyeg√©ben a bŇĎr√©be b√ļjni. A haland√≥ a megsz√°ll√°s alatt tudat√°ban van annak, mit tesz, ut√≥lag csak furcsa k√©sztet√©snek √©rzi a tŇĎle t√°vol √°ll√≥ cselekedeteket.

- Transzformáció
1p: K√©pes vagy a sz√°rnyadat √©teri energi√°v√° alak√≠tani, amit haland√≥ szem vagy g√©pezet nem k√©pes √©rz√©kelni. Ebben a form√°ban kereszt√ľlhatol minden, nem m√°gikus anyagon, √≠gy ak√°r kab√°tot is vehetsz r√°, nem fog megnyomorodni, viszont ezzel egy√ľtt a rep√ľl√©srŇĎl is le kell mondanod. (Csak am√≠g l√°thatatlan a sz√°rnyad.)
2p: L√°thatatlan sz√°rnyakkal is k√©pes vagy rep√ľlni.
3p: M√°r teljes testedet k√©pes vagy l√°thatatlan, vagy √©pp f√©nylŇĎ √©teri anyag√ļv√° tenni, ami csak m√°gi√°val sebes√≠thetŇĎ meg. Ilyen form√°ban √°tl√©phetsz falakon, illetve tetsz√©sed szerint rep√ľlhetsz, lebeghetsz, viszont az anyagi dolgokat nem tudod befoly√°solni, nemes egyszerŇĪs√©ggel kereszt√ľlhatolsz minden, nem m√°gikus t√°rgyon.
4p: Az angyalok t√∂r√©keny kis j√≥sz√°gok. H√°t persze. K√©pes vagy fel√∂lteni igaz alakodat, ami t√∂k√©letes. Haland√≥ fegyver nem √°rthat, term√©szetfelettien erŇĎs √©s gyors vagy, √©s szolid ragyog√°s √∂vezi testedet.
5p: K√©pes vagy igaz alakod k√©pess√©geivel m√°sokat is felruh√°zni, ha √©ppen arra van sz√ľks√©g.

- Igaztud√°s
Az angyaloknak nehéz hazudni. Na, vajon miért?
1p: Hallod, ha valami nem igaz. Hangill√ļzi√≥r√≥l, tudatos hazugs√°gr√≥l tudod, hogy val√≥tlan, de az igazat ettŇĎl m√©g nem tudod.
2p: Látod, ha valami valótlan. Az elfedett dolgokat, személyeket nem látod, de azt érzed, hogy van ott valami.
3p: L√°tod a val√≥t. Az ill√ļzi√≥k, l√°thatatlans√°gok nem hatnak r√°d, viszont egy √ľgyesen kivitelezett bŇĪv√©sztr√ľkk (amit nem t√°mogat m√°gia) tov√°bbra is becsaphat.
4p: Hallod a gondolatokat, mintha csak kimondták volna. Tömegben zavaró lehet, mint ahogy az is, ha mellette még beszél is a célpontod.
5p: L√°tod a lelkeket. Tudod, melyik fajba tartozik a m√°sik, milyen bŇĪnei √©s er√©nyei vannak. ElsŇĎ pillant√°sra csak fel√ľletes, friss dolgokat l√°tsz, ahhoz, hogy t√∂k√©letesen megismerj valakit, legal√°bb egy √≥ra akt√≠v l√©lekolvas√°s sz√ľks√©ges!
6p: L√°tod a szem√©lyre vonatkoz√≥, legval√≥sz√≠nŇĪbb j√∂vŇĎt, ami akkor k√∂vetkezik be, ha semmin nem v√°ltoztat.
Alyara
Adminisztr√°tor
Adminisztr√°tor
 
Hozzászólások: 35
Csatlakozott: 2020.03.28. 17:07

Vissza: Képességek

Ki van itt

Jelenl√©vŇĎ f√≥rumuz√≥k: nincs regisztr√°lt felhaszn√°l√≥